BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, January 18, 2013

VITAMIN C Felinna... nyata mujarab!

Assalamualaikum!

apa khabar uols...sempena hari Jumaat yang mulia ni, maka kiter nak wat promosi sikit lah..bermurah hati utk uolss... so that uolss semua boleh kelihatan ayu jelita semua dengan harga yang berbaloi2!!

Kiter buat potongan yang superb ni utk harga Vitamin C Felinnaa..



Kalau harga biasa RM85/ sekotak (30biji), tapi..now..harganya:

RM 75/ sekotak (30 biji)

kalo ambil dua kotak..nah..

harganya RM140 sahaja!

seee...anda bleh jimat RM30 tuuuuu

tak cukup lagi? nah..

FREE postage !! tak kira semenanjung ke atau Sabah Sarawak..

lagi??

Nah! FREE DELIVERY sekitar Gong Badak/ Batu Enam/ Padang Air sehingga ke SETIU (terengganu) !!

apa tunggu lagi!

* harga promosi sah sehingga habis stok!! cepat cepat cepat!!  stok tak banyak ni. kurang 20 kotak je ada sebelum stok baru tibaaaaa..... cepat cepat cepatttt.... stok baru harga kembali normal!

SMS: 013.644.2473

Tuesday, January 1, 2013

Felinna Mujarab!

Assalamualaikum semua!

Happy new Year! semoga tahun 2013 menjadikan kita hamba yang lebih baik inshaAllaah. amin!

So korang, entry kali ni saye nak promot pasal produk yg tgh hot kat pasaran skrg ni. Alhamdulillah dengan izin-Nya produk ni sangatlah mujarab!

Saya dan adik  beradik serta kawan2 telah mencuba sendiri. Kalo losyen Felinna ni mudah sangat turun berat badan/kurangkan ukur lilit pinggang ke, peha ke, betis ke, lengan ke. Sapu losyen ni dalam masa 2 minggu dah turun 2kg!


Daaan Vitamin C Felinna ni pun alhamdulillah menjadikan kulit lebih menawan, lembap, sekata dan parut jerawat pun hilang.

So, sapa2 yang berminat nak mencuba, bolehlah contact saya ok! sms 013.644.2473


harganya sesuai dengan kemujaraban produknya! 

Losyen Felinna 180 ml : RM75
Vitamin C : (30 biji) RM85

FREE POSTAGE! Yeay!!

kalo beli double. x kiralah dua botol losyen ke. dua kotak vitamin ke. satu losyen satu vitamin ke. dapat harga spesel okeeee.. so baik beli double! yeay! SMS oke! 013.644.2473

Jangan risau..produk felinna ni buatan Malaysia, HALAL dan Selamat.

Buktinya: Klik sini oke!

Cepat cepat cepattt! heee (^_^)