BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, September 23, 2013

BAJU MUSLIMAH UKHTI MURAH !!

Assalamualaikum! apa khabar semua. Kali ni sy nk promot baju muslimah ukhti, murah2! Tak percaya? tengoklah! harga yang jauh lebih murah dari harga pasaran. Khas untuk anda!

Produk ukhti sangat bermutu tinggi, selesa & yang paling penting, memenuhi kehendak syariat.

Harga yang dipaparkan tidak termasuk kos pos. Kos pos adalah seperti berikut:

KADAR POS
Semenanjung: t-shirt 1-2 pcs atau 1pcs jubah: rm6
Sabah/Sarawak/Brunei: t-shirt 1-2pcs atau 1pcs jubah : rm9

***inshaAllaah semua design yang dipaparkan sedia untuk dijual mulai 13 Oktober 2013. Sekarang masih dalam kapal...x sampai lagi di Malaysia..hehe.. cop dulu oke! sbb kalau dah smpai mcm pisang goreng panas! lebih2 lagi nak Raya Haji ni. nak cop atau nak tanya pape sms/wassap 013.644.2473. boleh juga layari facebook klik sini  ...jommmmm layanzzzz

 OV2 : In stock: warna kuning sahaja, saiz L dan XL shj

harga: Saiz L: rm89 (less 12% = rm78)
harga: Saiz XL: rm99 (less 12% = rm87)

 OV3 : In stock: warna ungu & navy shj , saiz M, L, XL dan XXL. warna pink out of stock

Harga:
saiz M dan L: RM55 (less 12% = RM 48 sahaja)
saiz XL dan XXL : rm58 (less 12% = rm51)

 U 74 : In stock: warna coklat - saiz XL shj. warna marun saiz XXL shj.

Harga: RM79 (less 12% = RM69 sahaja)

 U 76 : In stock: saiz XXL shj

Harga: RM53 (less 12% = RM 46 sahaja)
 U 90 : In stock: , saiz XL shj

Harga: RM53 (less 12% = RM 46 sahaja)

 U 91 : In stock: , saiz XL shj

Harga: RM53 (less 12% = RM 46 sahaja)

 U 97 : In stock: , saiz L shj

Harga: RM49 (less 12% = RM 43 sahaja)

 U 110 : warna abu muda (kanan) In stock: , saiz XXL shj

Harga: RM53 (less 12% = RM 46 sahaja)

 U 116 : In stock: warna biru muda (kiri), saiz XL shj, warna khaki (kanan) saiz XXL shj

Harga: RM99 (less 12% = RM 87 sahaja)

 U 118 : In stock: sky blue (kanan), saiz XL shj

Harga: RM99 (less 12% = RM 87 sahaja)

 U 121 : In stock: warna marun & coklat, saiz M shj

Harga: RM53 (less 12% = RM 46 sahaja)



 U 123 : In stock:warna ungu (kiri) , saiz L shj

warna marun out of stock

Harga: RM49 (less 12% = RM 43 sahaja)

 U 125 : In stock: both colour, saiz L shj

Harga: RM49 (less 12% = RM 43 sahaja)

 UK24 : In stock, warna biru saiz L

harga: RM35 (diskaun 8% = rm32)

 UK41: In stock, warna marun, saiz M

harga: rm65 (diskaun 8% = rm59)

 UK45: In stock: warna pink, saiz L

harga: rm65 (diskaun 8% = rm59)

 UK46: In stock, warna pink & ungu.

Saiz: warna pink / M dan XL
Saiz: warna ungu / M, L, XL

harga: M dan L: rm69 (diskaun 8% = rm63)
harga: XL : rm75 (diskaun 8% = rm69)

 
UT22: In stock: hitam & pink, saiz S sahaja

harga: RM39 (diskaun 8% = rm35 sahaja)


UT23: In stock: warna navy & turkis, saiz S sahaja

harga: RM39 (diskaun 8% = rm35 sahaja)

 
UT26: In stock: warna broken white (kanan) sahaja. saiz XXL

harga: RM 43 (diskaun 8% = rm39 sahaja)

 
UT25 : In stock : warna pink sahaja (kanan), saiz S

harga: RM39 (diskaun 8% = rm35 sahaja)

 
UT32: In stock, warna peach (kanan), saiz XL

harga: rm77 (diskaun 8% = rm70 sahaja)

 
UT33: In stock: warna grape (kanan) sahaja, saiz L

harga: RM71 (diskaun 8% = rm65 sahaja)


UT34: n stock: coklat & abu tua, saiz M dan L

harga: RM71 (diskaun 8% = rm65 sahaja)

 
UT35: In stock: warna misty (kanan) sahaja. Saiz L dan XL

harga: Saiz L: rm71 (diskaun 8% = rm65 sahaja)
harga: Saiz XL: RM77 (diskaun 8% = 70 sahaja)

* tanpa inner

 
UT36 : In stock: warna biru saiz M sahaja, warna purple+marun saiz L sahaja

harga: rm71 (diskaun 8% = rm65 sahaja)

* tanpa inner

Tuesday, July 9, 2013

050713

Assalamualaikum.

Hari ni hari terkahir bulan Sya'ban. Maghrib nanti kita semua umat Islam akan memasuki bulan Ramadhan al-Mubarak.

Jadi, selamat menunaikan ibadah puasa buat semua umat Islam.

Malam ni juga akan mula solat sunat tarawih, dan esoknya bersahur. Jangan lupa sahur ok. Banyak barakahnya.

Di saat kita menghampiri bulan yang penuh barakah dan bulan yang dinanti-nanti ini, ayahanda tercinta telah pergi menyahut panggilan Ilahi..

Jumaat terakhir di bulan Syaaban, juga menjadi Jumaat terakhir buat almarhum bab. Pukul 1.28 petang bab pergi meninggalkan kami 13 beradik dan mie tercinta.

Terima kasih ya Allaah. kerana memberi pengakhiran yang baik buat almarhum bab.

Bab, kami semua anak2 sangat mencintai dan menyayangi bab. Terima kasih atas didikan yang sempurna yang Bab beri pada kami adik beradik. Akan kami manfaatkan dan ingat sampai bila-bila.

Bab adalah ayah yang terbaik. InshaAllaah syurgalah buatmu bab. amin.

Terima kasih ya Allaah kerana meminjamkan kami adik beradik seorang ayah yang baik & sempurna.

Allaahummaghfirlahu warhamhu wa'aafihi wa'fu 'anhu.

Semoga kita bertemu di Syurga nanti... amin!


Monday, June 3, 2013

mimpi ngeri si suami..

Assalamualaikum wbt.

Semangat nok hapdet belog sebab mimpi suami punya pasal. haha

Kisahnya bangun2 subuh tadi, sambil2 siap nk solat subuh, semangat cik abg ni bercerita...

S: Yang, abg mimpi malam tadi.
I: mimpi ape? (mode malas layan)
S: Abg mimpi abang g UK
I: Ye lah tu. koya sguh sapa UK mimpi
S: Iyer,.. abg g UK
I: g dengan sape? (layan je laaa)
S: Abg g dengan kawan2. Tapi x bgtau syg.
I: Ha.. buat lah la gitu..
S: Tu la. abg takut sgt. Abg kata ke kwn2 abg, weh, aku g UK ni x kobo ke bini aku ni. Abih la aku.
I: Haha.. Gane abg bleh g UK?
S: Xtau gok. masa tu abg keluar dengan kawan2 abg, pastu jalan2 tgk harga tiket muroh. rm60 je ke UK. pastu kwn2 kata meh kita g UK. tiket muroh ni.. pastu bila sampai UK abg teringat la yang abg x bgtau ke syg abg g UK ni.. abg bimbang la takut syg maroh, abg nok balik smula, nk beli tiket, tgk2 tiket takdok untuk setahun.. abg nangis la.. sbb lepas setahun baru ada tiket balek.. isk. isk.
I: hahahha.. doh pahtu?
S: Pastu abg terjaga tidur, debbor abg, tgk2 syg ade je sebeloh.. lega..
I: haha..

adui..mcm2... sape suh tdo x basuh kaki.. sampai ke UK sudoh toklaki aku kali ni.. dok royak ke bini plop tu g UK.. kalo realiti gini tobat gocoh. gagaggaga

Sunday, March 17, 2013

pre-viva

Assalamualaikum..

Im back!

kejaaap je masa berjalan kan. eh berjalan ke berlari. sebab sekejap jee dah nak habis bulan 3, bagi tahun 2013.. arghh.. semput kot kejar masa...

alhamdulillah atas segala nikmat dari Allaah. Rezeki yang tak pernah putus. semuanya baik2 saja. alhamdulillah. ini semua berkat doa dari ibu ayah, suami, dan ahli keluarga serta sahabat2.. alhamdulillah.

so now, dh masuk sem keempat. sem terkahir sepatutnya , for  my master degree.

dup dap dup dap.

sebolehnya nk habiskan on time jgk ..xmau extend. huk3

sgt menghargai penyelia saya... banyakkk sgt membantu & membimbing serta mem-back-up di kala kena komen ke..kena soal ke..masa bentang..hehehehhhh

err..dr, masa viva boley tlg back-up lg ke x? hu hu hu

so..this kaming thursday morning..... dijadualkan untuk pre-viva... walopon hny pre-viva, tp debarannya Allah saja yang tahu.

dah semat kemas2 dlm hati, watever the comments would be given, itu semua demi kebaikan saya. demi kebaikan tesis saya. lebih baik dihentam semasa pre-viva, daripada kena hentam semasa real-viva. huk3..

sooo..semoga banyaklaaah dihentam semasa pre-viva nanti...huuukkk3..

apa2 pun..may Allaah ease. amin.

p/s: doakan saye yer! thanks!

Monday, February 4, 2013

Promosi Baruuu LOSYEN FELINNA INCH LOSS

Assalamualaikum!!

Ok dah berakhir promosi bombaster last month...dengan pembeli bertuah terakhir 2kotak vitamin c adelah Siti Madiha from KL... Ct madiha nak grab 4 kotak, tp syg baki stok hanya ada 2 kotak....

so sape2 yg dah terlepas promosi giler2 tu, maaf yerr.. ade beberapa orang SMS saya tanya...tp nak wat cmna stok dh habess.. stok baru harga normal ok!

cuma...saya terus buat promosi untuk losyen Felinnaa


haaa...

cepat cepat cepattt

2 botol RM 135 FREE POSTAGE!!  (anda JIMAT RM 15  + rm6 POS)

4 botol RM 260 kottt!! FREE POSTAGE jugakkk!!! (ANDA jimat RM 40 + RM6 POS!)

3 botol?? ok 3 botol saya bagi,...emm... RM 190 je lah :D FREE POSTAGE jugak!! (ANDA jimat RM 35 + RM6 POS!!)

kat mana lagi nk dpt promosi giler2 ni..cepat2!!

sms 013.644.2473

PROMOSI SAH SEHINGGA HABIS STOK!!

Friday, January 18, 2013

VITAMIN C Felinna... nyata mujarab!

Assalamualaikum!

apa khabar uols...sempena hari Jumaat yang mulia ni, maka kiter nak wat promosi sikit lah..bermurah hati utk uolss... so that uolss semua boleh kelihatan ayu jelita semua dengan harga yang berbaloi2!!

Kiter buat potongan yang superb ni utk harga Vitamin C Felinnaa..



Kalau harga biasa RM85/ sekotak (30biji), tapi..now..harganya:

RM 75/ sekotak (30 biji)

kalo ambil dua kotak..nah..

harganya RM140 sahaja!

seee...anda bleh jimat RM30 tuuuuu

tak cukup lagi? nah..

FREE postage !! tak kira semenanjung ke atau Sabah Sarawak..

lagi??

Nah! FREE DELIVERY sekitar Gong Badak/ Batu Enam/ Padang Air sehingga ke SETIU (terengganu) !!

apa tunggu lagi!

* harga promosi sah sehingga habis stok!! cepat cepat cepat!!  stok tak banyak ni. kurang 20 kotak je ada sebelum stok baru tibaaaaa..... cepat cepat cepatttt.... stok baru harga kembali normal!

SMS: 013.644.2473

Tuesday, January 1, 2013

Felinna Mujarab!

Assalamualaikum semua!

Happy new Year! semoga tahun 2013 menjadikan kita hamba yang lebih baik inshaAllaah. amin!

So korang, entry kali ni saye nak promot pasal produk yg tgh hot kat pasaran skrg ni. Alhamdulillah dengan izin-Nya produk ni sangatlah mujarab!

Saya dan adik  beradik serta kawan2 telah mencuba sendiri. Kalo losyen Felinna ni mudah sangat turun berat badan/kurangkan ukur lilit pinggang ke, peha ke, betis ke, lengan ke. Sapu losyen ni dalam masa 2 minggu dah turun 2kg!


Daaan Vitamin C Felinna ni pun alhamdulillah menjadikan kulit lebih menawan, lembap, sekata dan parut jerawat pun hilang.

So, sapa2 yang berminat nak mencuba, bolehlah contact saya ok! sms 013.644.2473


harganya sesuai dengan kemujaraban produknya! 

Losyen Felinna 180 ml : RM75
Vitamin C : (30 biji) RM85

FREE POSTAGE! Yeay!!

kalo beli double. x kiralah dua botol losyen ke. dua kotak vitamin ke. satu losyen satu vitamin ke. dapat harga spesel okeeee.. so baik beli double! yeay! SMS oke! 013.644.2473

Jangan risau..produk felinna ni buatan Malaysia, HALAL dan Selamat.

Buktinya: Klik sini oke!

Cepat cepat cepattt! heee (^_^)