BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, March 17, 2013

pre-viva

Assalamualaikum..

Im back!

kejaaap je masa berjalan kan. eh berjalan ke berlari. sebab sekejap jee dah nak habis bulan 3, bagi tahun 2013.. arghh.. semput kot kejar masa...

alhamdulillah atas segala nikmat dari Allaah. Rezeki yang tak pernah putus. semuanya baik2 saja. alhamdulillah. ini semua berkat doa dari ibu ayah, suami, dan ahli keluarga serta sahabat2.. alhamdulillah.

so now, dh masuk sem keempat. sem terkahir sepatutnya , for  my master degree.

dup dap dup dap.

sebolehnya nk habiskan on time jgk ..xmau extend. huk3

sgt menghargai penyelia saya... banyakkk sgt membantu & membimbing serta mem-back-up di kala kena komen ke..kena soal ke..masa bentang..hehehehhhh

err..dr, masa viva boley tlg back-up lg ke x? hu hu hu

so..this kaming thursday morning..... dijadualkan untuk pre-viva... walopon hny pre-viva, tp debarannya Allah saja yang tahu.

dah semat kemas2 dlm hati, watever the comments would be given, itu semua demi kebaikan saya. demi kebaikan tesis saya. lebih baik dihentam semasa pre-viva, daripada kena hentam semasa real-viva. huk3..

sooo..semoga banyaklaaah dihentam semasa pre-viva nanti...huuukkk3..

apa2 pun..may Allaah ease. amin.

p/s: doakan saye yer! thanks!

0 comments: