BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, February 20, 2012

Learning is an endless process~

Assalamualaikum!

ALhamdulillaah.. seronok bila sibuk..sebab masa lebih banyak. berbanding x sibuk..masa x cukup.. pelik? kenapa pelik?

sebaabb.. bila sibuk, kita lebih hargai masa..lebih bijak menyusun jadual2 dan betul2 jaga masa. so in turn, we have lots of spare time & we can fill them with other thing yang mana waktu kita x sibuk kita x de masa pun nak buat semua tu.. ha.. senafas ayat. semputttt! haha

alhamdulillah..i enjoy what am doing now very much. very very much.

alhamdulillaah walau kadang2 tgk org lain mcm tu, org lain mcm ni, cepat2 sedarkan diri sendiri dengan kata2: "Jangan membandingkan dirimu dengan orang lain. Iri hati hanya membuat jiwamu gelisah. Jadi diri sendiri."

yes! i am what i am. inshaAllaah..

seronok kot dengan life sy ketika ini! frankly speaking. am not in stress at all. kerja ok. study ok. bisnes ok. minat dan hobi ok. heaven! alhamdulillah again!

betull la org kata.. buat sesuatu yg kita minat...yes..now saya akui, dan saya setuju dengan kata2 anda itu... minat is something we should consider most when deciding on doing something. yes.
because with interest along, we will complete the work/task given without pressure.

tengok.. sejak memulakan kehidupan baru ni..i have time to update my blog. i have time to manage my business. i have time to do research. i have time to bake cakes, try new recipes. i have time to play badminton as well! he he

just a moment before i update this, actually i learned 4 new cakes recipes, and learn how to deco the cakes. thanks to my lovely bff azimah for sharing the recipes and tips to me! really appreciate it! may allah bless you dear :)

inshaAllah akan cuba kesemua resipi itu sooooonnn ^^ well.. learning is an endless process.. so teruskan belajar..apa saja.. yang bermanfaat.. actually the more you learn, the more you have no idea bout it!



p/s: tgh berangan2 nk sediakan sendiri cakes/ cup cakes for hantaran kawen.. boleh? ha ha

0 comments: