BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, May 18, 2012

10 random things bout me~

Assalamualaikum!

Salam pagi Jumaat seme! heh. 

ouh, eosk ade xm spa negeri. tp x stadi lagi. haishh.. nok hapdet belog dulu lah. masa brekpes td ai brekpes egg benjo (beli malam tadi, tp sebab mantok x makan simpan dlm fridge pagi2 ni bantai je la benjo sejuk! haha)

so smbil makang tu dtg idea nk hapdet belog tentang diri sendiri lah..HAHA .. bajet retisss kann..hihi

so let's cekidaud!

1- sebab egg benjo ilham utk hapdet belog ni menjelma, maka 1st thing 1st bout myself is that: suka makan egg benjo tp x suka bubuh sos! kalo gtau kat penjual beger tu kan saya nk egg benjo satu tp xmau sos. pastu kan kite hangen betol kalo dia bleh tny kite balek mayonis nak? sayur nak? telur nak? baked beans nak? arghhh! hello..ayat bahasa melayu yg sy guna tadi tu susoh bebenor kerrr nak pahang? "SAYA NAK EGG BENJO SATU TAKNAK SOS! S.O.S.= sos. S.O.S bukannya bereerti sayur mayonis telur roti dan segala bagai. ia hanyalah SOS! eeee..geram mak tau. ehh..terlebeyy sudah. oke yg pertama tu je. suka makan egg benjo takde sos tp yg lain seme ade. huu

2- gile milo! haha. air milo kosong kawwww! 

3- suka roti canai MILO! see..milo lagi..hik3

4- kalo makan prefer xmau order air sedap2 sebab nnt x habes. huk3. kdg2 pas makan x minum air pon pasal perut dh FULL. kennot go.

5- keayuan akan segera hilang kalo gelak. kekekekek :D

6- oke saye ade gigi taring yg easily seen even senyum sikeet je pown!

7- reti buat2 kompiden & reti buat2 khusyuk / give full attention! padahalllll..faham pon idok..maleh dengo pun iyerr... op koss..haha  *i love this talent much!

8- suka hangguk bile org cakap. kdg x paham pown atau mls nk dgr! *amik ati jerr..huu

9- boleh buat byk kerja dlm satu masa. erkk..gile tamak! *tp make sure seme keje tu berkualiti yerrr.

10- lastly! suke nyanyi okeh! *ai kan retissss hahahah.. bese nyanyi time bwk moto otw g keje (dulu2)..now dh de keta lg la nyanyi. den x irau ehh org sekelilng nk pandang ka apa. janji den happy!  * tp bila kuar dr kete..ehem..ayu2kan diri la.. HAHHAAH

Okeh sekian! heheheeeeeee ^^

0 comments: