BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, March 24, 2012

Aduh!

Assalamualaikum! Salam Sabtu semua!

Aduhh! mak pening kepala ni nak... serabut perout waseanggg..huk3

Kita merancang, Tuhan yang menentukan segalanya. kan.
Mak dah settlekan pakej2 kawen mcm baju/pelamin/mekap/gmbo/dekorasi bilik/gubahan suma dengan satu butik ni. dh siap byr deposit. tp nak buat cmna kan tetibe pemilik butik berkenaan sakit plus dijangka bersalin dalam bulan kawen saya! huwaaa.. masa deal dgn akak tu akak tu x tau lagi yg dia pregnant. so now dia x berani nk teruskan job kawen mak ni.. yer la kan..dia x nak amik risiko kang x dapat bg servis yg baik. hmm..mak fikir2 mak pn mcm x berani nk amik risiko gak.. mak discuss dgn pemili n prens diorg pn sajes better cari butik laen.

so skg mak tgh pening mana nk cari butik laen yg bleh bagi mcm2 dengan bajet mak below rm2k! he he. mak x kira. huk2

ade satu mak jumpa pas godel2 kat pesbuk dan tanya cik google. pakej rm1.9k tp dapat satu je baju?? haihh.. walopon x nak..saja try tny (ye la kan drpd xde lagsung)..tp.. dukacita mak pasal semua dah full sampaaaaiii september kang.. mak oihh..dasat noh org ganu suma nk kawen ka apa taon nih? laa ni bulan 3, suma dh penuh smpai bulan 9? hmm

so mak godek2 lg pesbuk dn google , mak jumpa la satu butik kat Marrraaangg nun.. pakej yg ditawarkan sesuai dgn bajet mak. dapat 3 baju! yeah! yg ni mak suka. ta..pi.. jauh bebeno aihh.. xpe2.. tny dulu amik x lagi job bulan 8. alamdulillah..masih ade kosong. oke! mak cop dulu yg ni.

satgi mak nk kuar nk orund satu bandar KT ni.. kalo ade butik yg leh bg mcm2 kat mak dengan bajet maximum 2k, mak akan grab! kalo xde, mak nk g yg Marrraaanggg nun la.. he he

doakan mak yer mudahan ade yg sekitar KT!

0 comments: