BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, March 8, 2012

Wedding prep.

Assalamualaikum!

hmm.. beberapa purnama lagi hari bersejarah itu akan tiba insyaAllaah. Slow2 la kot buat persiapan.

Xdok mende pun.. pakej baju/pelamin/hiasan kamar/mekap/photographer/gubahan/cupcakes dah settle.

yang belum settle: kanopi/kerusimeja/goodies untuk tetamu.

bab2 hidangan jamuan kenduri: hok tu serahkan kepada family lah.

mmg nmpk mcm awl sgt nk prepare suma tu..tp memandangkan zaman laa ni semacam satu trend asal cuti je berjujuk2 kenduri..padat giler. so perlula buat tempahan awal. kalo dok kang..mana nak cekau eh.

so hari ni, half day.. g town dgn kak long, cari kain pasang.. hadiahkan untuk makcik2 sebelah mak dan sebelah ayah yg semuanya berjumlah 10 orang... sedondon semua haa pink kaler maa.. hi hi..

xpe la.. habis duit sikit.. gembirakan makcik2.. semangat sikit kot satgi nk buat kerja time kenduri..ha ha.. *bodek bodek

kain idak ler mahal mana.. just nice la. satu roll tu ha aku borong. 40meter. so sempatla makcik2 aku ni ha pi upah jahit..kang dekat2 puasa org xmau trima plak tempahan... huu

kain2 pasang utk adik beradik semua sepakat nk cari sendirian berhad.. xnak sedondon corak..just nak sedondon warna je.. so, ikut lah taste masing2.. :)

semoga semuanya dipermudahkan hendaknya. ameen. :)

0 comments: