BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, March 12, 2012

Alhamdulillah. ^^

Assalamualaikum!

Hari ni happy kot! walopon dilanda ujian kedemaman.. alhamdulillah kasih sayang Tuhan pada hamba-Nya x pernah putus.

ngaper?

sebaab.. one of my 2012 resolution is completed today! he he

ape dia???

our business is now officially registered with SSM! alhamdulillah! lebih semangat untuk bergelar usahawan! hehe

X boleh nk daftarkan nama Joja Miqey Collections Enterprise sebab nak jual macam2.. so terpaksa la ubah skit nama, jadi Joja Miqey Enterprise je.. no more JMC. now it is JME. huk3

eksaited oke ^^ simple sgt nk register SSM ni..less than an hour oke. just bring with you RM70 registration fee & a copy of Mykad.

oke, pasni kena plan dengan teliti perjalanan bisnes ni oke. kena meeting dengan partners ni. huhu..

target: lepas kawen lebih giat lagi dalam bisnes. inshaAllaah :)

semoga semuanya dipermudahkan!

0 comments: